پلاگین اسلایدرساز – آیا به دنبال اضافه کردن یک اسلایدر به سایت وردپرسی خود هستید؟ ساخت اسلایدر در سایت آن را حرفه ای تر کرده و همچنین برای کاربران تجربه کاربری بهتری ایجاد می کند. زیرا با کلیک بر روی مهم ترین موضوعات سایت (شامل مقالات، صفحات، خدمات یا محصولات) به بخش مربوطه ارجاع داده خواهند شد. این همچنین برای افزایش فروش نیز عالی است. چراکه وقتی محصولات یا خدمات خود را در بخش اسلایدر پروموت می کنید افراد به صفحه فرود شما سر زده و در نتیجه احتمال فروش بیشتر وجود دارد.
ده ها پلاگین اسلایدر وردپرسی در مارکت های مختلف به صورت رایگان و پولی وجود دارد که می توانید از هر یک از آنها استفاده کنید. اما استفاده از همه پلاگین های اسلایدر مانند هم نیست. یعنی برای کار با هر کدام نیازمند انجام فعالیت های خاصی هستید. ضمن آنکه بیشتر آنها اسکریپت های زیادی را بارگذاری می کنند که سرعت وب سایت شما را کاهش می دهد.
همچنین برخی از پلاگین های اسلایدر ساز دارای رابط کاربری خوبی نیستند و به همین علت کار با آن ها برای افراد تازه کار یا کسانی که کار خود را به تازگی با آن پلاگین آغاز کرده اند راحت نیست. برخی از پلاگین های اسلایدر امکانات فراوانی ندارند و در نهایت نمی توانند اسلایدرهای زیبا بسازند. پس با همه این اوصاف باید به دنبال پلاگینی باشید که در همه امتحانات سربلند بیرون بیاید.
در این مقاله، برترین پلاگین های اسلایدر وردپرس را بر اساس سرعت، راحتی در استفاده و ویژگی های کلی با هم مقایسه می کنیم. هدف یافتن بهترین افزونه اسلایدر وردپرس از نظر کارایی (چیزی که در نهایت به ما ارائه می دهد) و کیفیت است.
مشکل اسلایدرهای وردپرس
بیشتر اسلایدرهایی که برای وردپرس ساخته می شوند کند هستند. اگر به درستی کدنویسی نشده باشد، یک اسلایدر می تواند زمان لود صفحه شما را به میزان قابل توجهی افزایش دهد. اگر سرویس هاست خوبی ندارید، ممکن است سرور شما کندتر از حد معمول پاسخ دهد. در فرایند باز شدن سایت دو اتفاق می افتد. اتفاق اول درخواست کاربر به سرورهای سایت است و زمانی صرف می شود تا درخواست ارائه شده و سایت باز شود.
پس از آن دوباره زمان دیگری لازم است تا دیتاهای درون صفحه و کلی سایت لود شوند. پس اسلایدرهایی که کدنویسی تمیز نداشته باشند می توانند موجب کند شدن فرایند باز شدن سایت شوند. مشکل دیگر پلاگین های اسلایدر وردپرس راحتی در استفاده است. بیشتر آنها خیلی پیچیده اند و برای افراد تازه کار یک مشکل برای یادگیری دارند. آخرین مشکل که کم اهمیت هم نیست این است که، شما باید مطمئن شوید که اسلایدر سایت وردپرسی شما برای تلفن همراه ریسپانسیوسازی شده است. بسیاری از اسلایدرسازها اینگونه نیستند.
نمی توان صدها پلاگین اسلایدر را مرور و بررسی کرد. خوب، شما مجبور به این کار نیستید. ما این تحقیق را برای شما انجام دادیم و در بخش زیر نتایج ما برای بهترین پلاگین اسلایدر وردپرس آمده است.
مدعیان بهترین پلاگین اسلایدر وردپرس
برای نوشتن این مقاله سعی کردیم که تحقیقاتی را انجام داده و پس از انجام تحقیقات و بررسی های میدانی به این نتیجه دست یافتیم که پلاگین های اسلایدر زیر جزو پرکاربردترین و توصیه شده ترین پلاگین ها در این حوزه هستند. هستند.
- Soliloquy
- متاسلایدر
- اسلایدر هوشمند 3
- Slide anything pro
- Master slider
تصمیم ما این بود که چند تست ساده را ابا هر پلاگین انجام داده و ببینیم که هر یک از آنها چگونه عمل می کنند. چیزی که ما به دنبال آن هستیم سرعت، راحتی استفاده، ویژگی ها و سازگاری با موبایل است .
سرعت – سریعترین پلاگین اسلاید وردپرس کدام است؟
مشکل شماره 1 اسلایدرها این است که استفاده از آن ها می تواند سرعت وبسایت شما را کاهش دهند. عملکرد و سرعت نه تنها بر تجربه کاربری تأثیر می گذارد، بلکه تأثیر قابل توجهی بر سئو نیز دارد.
به همین دلیل است که سرعت اسلایدر مهم ترین اولویتی است که ما در نظر می گیرم. میخواهیم ببینیم که سریع ترین پلاگین اسلایدر کدام است و سپس ویژگی های آن ها را با هم مقایسه میکنیم تا ببینیم آیا عملکرد آن ها خوب است یا خیر.
برای بررسی این موضوع، ما هر پلاگین اسلایدر را در یک سایت وردپرسی دمو نصب کردیم. ما چند تصویر یکسان را برای ساخت یک اسلایدر آپلود کردیم. همچنین هیچ تنظیمات دیگری را تغییر ندادیم و اسلایدر را در یک صفحه خالی وردپرس قرار دادیم.
پس از آن از ابزار تست سرعت Pingdom برای اجرای تست استفاده کردیم. در زیر نتایج آزمایش ما برای هر یک از پلاگین های ساخت اسلایدر آمده است.
پلاگین اسلایدر | زمان بارگذاری صفحه | رئکوست ها | اندازه صفحه |
---|---|---|---|
Soliloquy | 860 میلیثانیه | 22 | 679 کیلوبایت |
متاسلایدر | 863 میلیثانیه | 25 | 229 کیلوبایت |
اسلایدر هوشمند 3 | 865 میلیثانیه | 19 | 382 کیلوبایت |
Slide anything pro | 866 میلیثانیه | 18 | 324 کیلوبایت |
Master slider | 900 میلیثانیه | 22 | 345 کیلوبایت |
همانطور که در نمرات بالا مشاهده می کنید، Soliloquy سریع ترین پلاگین اسلایدرساز وردپرس در تست های ما بود. MetaSlider در فاصله نزدیکی پس از Soliloquy قرار می گیرد. اگر می خواهید یک سایت وردپرسی سریع با کارایی بالا داشته باشید، Soliloquy بهترین اسلایدساز وردپرس برای شما است.
ممکن است فکر کنید که سایر اسلایدرسازها نیز عملکرد خوبی داشتند. پس چرا فکر می کنیم که Soliloquy سریع ترین پلاگین لیست است؟ اگر به نتایج تست توجه کنید، خواهید دید که Soliloquy حجم بارگذاری صفحه را بدون تأثیر بر سرعت افزایش داده است.
این با استفاده از یک ترفند کوچک به دست می آید. اساساً ابتدا اسلاید اصلی شما را بارگذاری می کند و سپس سایر اسلایدها به صورت ناهمزمان بارگذاری می شوند. به عبارت دیگر، می توانید تصاویر اسلایدر با کیفیت بالا را با حداقل تاثیر بر عملکرد آپلود کنید.
راحتی در استفاده – کدام اسلایدرساز وردپرس تجربه کاربری بهتری را ارائه می دهد؟
ساخت اسلایدر به آن سادگی که ما دوست داریم نیست. دانستن موارد فنی بیش از حد در رابط کاربری همه پلاگین های اسلایدر وردپرس استفاده شده است. ما میخواهیم که پلاگین اسلایدرساز ما برای افراد تازه کار مناسب باشد و به دنبال چیزی هستیم که بدون نیاز به کدنویسی و موارد پیچیده کار میکند. در ادامه به بررسی پلاگین های مختلف می پردازیم و هر پلاگین را مورد نقد و بررسی قرار می دهیم.
Soliloquy
Soliloquy مبتدی ترین پلاگین کشویی وردپرس برای ساخت اسلایدر در لیست ما است. شما به سادگی می توانید یک اسلایدر جدید ایجاد کنید و سپس فقط تصاویر خود را با کشیدن و رها کردن در اسلایدر قرار دهید. همچنین این پلاگین از موارد دیگری مانند تغییر اندازه تصاویر، انتخاب تم اسلایدر، سبک پیمایش و غیره پشتیبانی می کند. می توانید به سادگی دکمه انتشار را فشار دهید تا اسلایدری که ساخته اید ذخیره شود.
دلیل استفاده آسان از آن این است که از دستورالعمل های کدنویسی وردپرس استفاده می کند و با رابط مدیریت بومی وردپرس شما ترکیب می شود تا بهترین عملکرد را داشته باشد. Soliloquy یک رابط کاربری ساده اما دیداری برای ایجاد اسلاید با استفاده از آپلود کننده رسانه پیش فرض وردپرس دارد.
اضافه کردن اسلایدری که خود ساخته اید به پست ها و صفحات وردپرس خیلی ساده است. Soliloquy تعدادی گزینه از جمله شورتکد، بلوک ویرایشگر گوتنبرگ، دکمه ای برای ویرایشگر کلاسیک قدیمی و ویجت انتشار در اختیار شما قرار می دهد.
متااسلایدر
Meta Slider یکی دیگر از پلاگین های ساخت اسلایدرهای آسان برای استفاده در وردپرس است. ایجاد یک اسلایدر جدید بسیار ساده است و به طور خودکار تمام تنظیمات فنی را برای شما انجام می دهد.
این پلاگین به شما امکان می دهد تا اسکریپت های مختلف اسلایدر، تم و انیمیشن های اسلایدر، اضافه کردن زیرنویس ها و تایتل های SEO و موارد دیگر را انتخاب کنید. افراد تازه کار می توانند همه این گزینه ها را نادیده بگیرند و به سادگی می توانند اسلایدر را در هر بخش از سایت خود با استفاده از شورتکد، بلوک گوتنبرگ یا ویجت وارد کنند و نیای به انجام کارهای خاص برای راه اندازی یک اسلایدر نیست.
اسلایدر هوشمند 3
Smart Slider 3 از رابط کاربری متفاوتی استفاده می کند که نسبت به بقیه پلاگین های اسلایدرساز وردپرس متفاوت است. استفاده از آن تا حدودی آسان است و افراد تازه کار یا حرفه ای تر می توانند سریع راه خود را پیدا کنند و متوجه شوند که باید چه کارهایی انجام دهند.
با این حال، گزینه های زیادی را در خود جای داده است که پیدا کردن و استفاده از آنها برای افراد تازه کار یا افرادی که این پلاگین را به تازگی نصب کرده اند، ممکن است آسان نباشد. تجربه کلی کاربر رضایت بخش است و می توانید به راحتی با استفاده از بلوک پیش فرض و شورتکدهای مختلف، یک اسلایدر به پست ها و صفحات سایت وردپرسی خود اضافه کنید.
Slide Anything
Slide Anything به شما این امکان را می دهد تا هر چیزی را که می خواهید به یک اسلایدر اضافه کنید. می توانید از متن، HTML، تصاویر، ویدیوها یا هر چیز دیگری را که می خواهید استفاده کنید. استفاده از آن به آسانی برخی از اسلایدرهای وردپرس دیگر نیست و دارای ویرایشگر دیداری نیست. اما نکته مهم آن است که به شما امکان می دهد انواع دیگری از محتواهای لازم را به سایت خود اضافه کنید.
شما باید تمام محتوای اسلاید خود را در یک ویرایشگر HTML درج کنید. این کار باعث می شود که دوستان نابلد در زمینه برنامه نویسی با مشکل مواجه شوند. همچنین به علت دیداری نبودن نمی دانید که شکل و شمایل نهایی اسلایدر شما چیست و این یک مشکل نسبتا بزرگ به شما می رود چون شاید اسلایدر نهایی چیزی نباشد که شما می خواستید.
Master Slider
Master Slider یکی دیگر از پلاگین های اسلایدر با رابط کاربری نسبتا عجیب است که کمی متفاوت تر از بقیه پلاگین های اسلایدرساز وردپرس به نظر می رسد. استفاده از آن آسان است، اما یافتن بسیاری از گزینه ها کار سختی است.
فرایند ساخت اسلایدر با انتخاب قالب شروع می شود و به طور خودکار برخی از اسلایدهای آزمایشی را برای شما وارد می کند تا با آن شروع کنید. سپس می توانید آن اسلایدها را حذف کرده و اسلایدهای خود را جایگزین کنید.
مزیت این پلاگین این است که دارای قالب های زیبایی است و با استفاده از کدهای کوتاه، بلوک گوتنبرگ و تگ قالب به راحتی می توان آن را در پست ها، صفحات و نوارهای کناری وردپرس قرار داد. Master Slider با قالب های وردپرس که به طور خودکار jQuery را در هر لود صفحه قرار می دهند، بهترین کار را انجام می دهد. اگر قالب شما این کار را انجام نمی دهد، باید تنظیمات آن را در صورت وجود تغییر دهید و آن را مجبور کنید فایل های اسلایدرها را حین لود صفحه بارگیری کند.
ویژگی ها – کدام پلاگین اسلایدر ساز برای وردپرس گزینه های بیشتری را ارائه می دهد؟
اگر تنها کاری که می خواهید انجام دهید این است که یک اسلاید برای نمایش تصاویر ساده ایجاد کنید، هر یک از افزونه های اسلایدر وردپرس رایگان در این لیست می تواند این کار را انجام دهد. با این حال، Soliloquy و MetaSlider دارای ویژگی های بسیار بیشتری هستند. آنها پلاگین های اسلایدر سازی بوده که کاملاً پاسخگو هستند و در همه دستگاه ها و اندازه های صفحه نمایش به یک اندازه زیبا به نظر می رسند. هر دو از اسلایدهای ویدئویی، ویدئوهای HTML 5، اسلایدهای محتوای 3D، تم ها، انیمیشن ها و جابجایی محتوا در اسلایدهای مختلف پشتیبانی می کنند.
هر دو رابط کاربری ساده و آسانی را ارائه می دهند و هر دو دارای پلاگین های مکمل اضافه هستند که می توانید برای اضافه کردن ویژگی های بیشتر نصب کنید. Soliloquy دارای ویژگی های کمی بیشتر مانند پلاگین WooCommerce برای نمایش اسلاید محصولات، ادغام شبکه های اجتماعی، پلاگین اینستاگرام و موارد دیگر است.
قیمت پلاگین اسلایدرساز
هزینه یکی دیگر از عوامل تعیین کننده است که ممکن است به کاربران در انتخاب یک پلاگین اسلایدرساز برای سایت وردپرسی آن ها کمک کند. در ادامه جدول قیمت آن ها را با هم بررسی می کنیم.
پلاگین اسلایدرساز | قیمت |
---|---|
Soliloquy | 19 دلار |
Meta Slider | 39 دلار |
Smart Slider 3 | 35 دلار |
Slide Anything Pro | رایگان |
Master Slider | رایگان |
نتیجه – بهترین پلاگین اسلایدر وردپرس
پس از مقایسه این پلاگین ها می توان با اطمینان گفت که جایزه بهترین پلاگین ساخت اسلایدر وردپرس می رسد به:
Soliloquy
این پلاگین تا حد زیادی سریعترین پلاگین ساخت اسلایدر وردپرس در بازار است. این پلاگین عالی، از همه بهترین شیوه های کدنویسی پیروی می کند، بسیار خوب در مورد کار با آن آموزش داده شده است، توسعه و گسترش کارایی های آن برای توسعه دهندگان آسان است و حتی استفاده از آن برای کاربران آسان تر است.
انتخاب دوم ما SmartSlider 3 است که یک پلاگین جذاب دیگر برای ساخت اسلایدر وردپرس است. این افزونه تعادل خیلی خوبی بین موارد فنی مانند سهولت استفاده، امکانات، تاثیر بر سرعت و عملکرد ارائه می دهد. استفاده از رابط کاربری این برای افراد و همچنین توسعه دهندگان آسان است و پیشنهاد می کنیم اگر نمی خواهید از soliloquy استفاده کنید، از اسلایدر هوشمند 3 استفاده کنید.
امیدواریم این مقاله به سوالات مربوط به بهترین پلاگین ساخت اسلایدر وردپرس از نظر کارایی و کیفیت پاسخ دهد. همچنین ممکن است بخواهید مقایسه ما از بهترین پلاگین های کش وردپرس را برای بهبود عملکرد سایت خود را مشاهده کنید.