سینی کابل از جمله مهمترین تجهیزات سیم کشیهای ساختمان به شمار میرود. در واقع سینی کابل باعث نظم بخشی به صنایع میشود و از این رو شما میتوانید برای پوشش دهی حجم بالایی از کابلها استفاده کنید. این هدایتگر حامل بر اساس استانداردهای خاصی تولید میگردد و مجموعهای کابلها را پوشش میدهد. در واقع به زبان خیلی مختصر میتوان گفت که سینی کابل ظرفی است که میتوانید شما انواع سیم کشیهای ساختمان را در داخلش قرار دهید و از آویزان شدن بینظمی محیط جلوگیری میکند. همچنین در صورت خرابی سیم و کابلها به راحتی میتوانید سیم آسیب دیده را پیدا کرده و آن را تعمیر کنید.
جنس بدنه سینیهای کابل اغلب از جنس پی وی سی و یا فلزی میباشد. برای این که مقاومت سینی کابل افزایش یابد و بتواند به خوبی سیم و کابلها را در داخل خود نگه دارد، اغلب آن را از جنس آهن تهیه میکنند. این سینی به صورت مشبک طراحی شده است تا هوا بتواند در آن جریان پیدا کند. مقاومت بالای این سینی در مقابل مواد شیمیایی و رطوبت از زنگ زدگی و خوردگی آن جلوگیری میکند. در واقع این سینی نقش مدیریتی در سیم و کابلها دارد و شما با استفاده از آن میتوانید طیف گستردهای از سیم و کابلها را در داخل آن قرار دهید. سینیهای کابل گرما و حرارت را از خود عبور میدهند و از این رو هیچ آسیبی به سیمهای شما نمیرساند.
خرید سینی کابل
سینیهای کابل میتواند حجم بالایی از سیم و کابلها را در داخل خود نگهداری کند. وجود سینی کابل در هر ساختمانی الزامی است و نظم بالایی به سیم کشی میدهد. لازم است بدانید که سینیهای کابل به دو نوع سینی پی وی سی و گالوانیزه تقسیم بندی میشود و شما باید بر اساس حجم سیم و کابلهای ساختمان مناسبترین سینی کابل را سفارش دهید. همچنین این سینیها در ابعاد ضخامتهای مختلفی موجود است. در صورتی که قصد خرید انواع سینیهای کابل با جنس و کیفیتهای مختلفی دارید، تنها کافیست از طریق راههای ارتباطی درج شده با فروشگاه اینترنتی سینی کابل کاوه تماس بگیرید.
قیمت سینی کابل
قیمت گذاری سینی کابل بر اساس جنس و کیفیت آن تعیین میشود. همان طور که میدانید این سینیها از جنسهای مختلف آلومینیومی، فلزی، گالوانیزه و… تولید میشود. بنابراین شما میتوانید این سینیها را در قیمتهای متنوعی پیدا کنید. سینیهای گالوانیز از مقاومت بسیاری برخوردار میباشند و شما میتوانید با ایمنی بالایی سیم و کابلها را از داخل آن عبور دهید. ولی برای این سینیها نیاز به پرداخت هزینه بیشتری نیز میباشد.
ولی در مقابل سینیهای پی وی سی مقاومت کمتر و وزن سبکتری دارند و حجم کمتری از سینیها را میتوان در آن قرار داد. بنابراین در صورتی که سیم و کابلهای ساختمان شما در محیط ایمنی قرار دارد و دارای حجم پایینی میباشد، نیازی به پرداخت هزینه بالا برای خرید سینیهای گالوانیزه نیست و شما میتوانید سینیهای پی وی سی را خریداری کنید. ولی در صورتی که ساختمان شما دارای حجم سیم و کابل بالایی است، باید از سینی کابل گالوانیزه استفاده نمایید تا مقاومت و ایمنی سیم و کابلها را افزایش دهند.
سینی کابل گالوانیزه
همچنین سینیهای کابل در برندهای مختلفی موجود است که هر یک از این برندها کیفیت خاصی دارد. بنابراین شما باید بر اساس بودجه خود مدل مختلفی از سینی کابل را خریداری کنید. شما تنها از طریق تماس با شمارههای درج شده در سایت لیست قیمت سینی کابل را دریافت نمایید. همچنین خرید عمده این سینیها برای شما صرفه اقتصادی دارد و از این رو در صورتی که در زمینه ساخت و ساز فعالیت دارید، با خرید عمده این سینی میتوانید هزینههای خود را کاهش دهید.
تفاوت کابل شبکه و پچ کورد شبکه چیست؟
کاربران شبکه می توانند میزان دلخواهی ازکابل شبکه را سوکت بزنند و از طریق آن برای اتصال به شبکه استفاده نمایند، پس دلیل استفاده از پچ کورد شبکه چیست . در ادامه این مسئله را بررسی خواهیم کرد و به بیان تفاوت پچ کورد شبکه و کابل شبکه خواهیم پرداخت. در پاسخ به این سوال می توان موارد زیر را ذکر کرد:
استفاده از پچ کورد شبکه ها همواره موجب صرفه جویی در زمان کابل کشی خواهد شد زیرا کار سوکت زدن کابل ها زمان زیادی را از شما می گیرد. مخصوصاً در مواقعی که شبکه خیلی بزرگ باشد. کار سوکت گذاری کابل ها نیاز به نیروی انسانی و همچنین ابزار دارد. در صورتی که از پچ کورد شبکه ها استفاده کنیم در هزینه ها صرفه جویی خواهد شد .
کاهش احتمال بروز خطا، ممکن است برای سوکت زدن کابل ها سیم ها اشتباهی پانچ شود که در این صورت انتقال داده ها با مشکل مواجه خواهد شد . پچ کورد شبکه ها توسط کارخانه تولید کننده آن تست شده و با بهری گیری از آنها کیفیت انتقال داده ها بیشتر خواهد شد . پچ کورد شبکه ها در اندازه های کوتاه تری استفاده می شود پس در نتیجه در زمان صرفه جویی می شود و در نتیجه احتمال بروز نویز و آسیب دیدن داده ها کمتر خواهد شد.
پچ کورد شبکه ها در رنگ های مختلف تولید می شود از این رو در کابل کشی می توان از هر رنگی که بخواهیم استفاده نماییم.
آخرین تفاوت پچ کورد شبکه و کابل شبکه این است که پچ کورد شبکه ها به وسیله کارخانه سازنده آن سوکت زده شده است و در مقایسه با کابل هایی که دستی سوکت زده می شوند ظاهر مناسب تری را دارند. امیدوارم به خوبی با مفهوم پچ کورد شبکه چیست، آشنا شده باشید.
همانطور که میدانید هر وسیله برقی نیاز به یک ترانس برای محافظت در برابر خطر قطع و وصل شدن برق یا کاهش و افزایش ولتاژ دارد. شما میتوانید انواع ترانس دست دوم را از فروشگاه الکتیران مارکت تهیه نمایید. ترانس دست دوم نیز کارایی ترانس هایی که کارنکرده را دارند و اگر آن ها را از فروشگاه های معتبر تهیه نمایید هیچ گونه نگرانی بابت سالم بودن آن نخواهید داشت. اگر قصد تهیه ترانس دست دوم دارید میتوانید دستگاه مد نظر خود را با قیمت کف بازار از سایت ما سفارش داده و با خیال راحت از آن استفاده نمایید. برای دانستن تفاوت کابل و پچ کورد شبکه باید ابتدا توضیحاتی از هر کدام را بدانید.
پچ کورد شبکه چیست؟
پچ کورد شبکه که گاهی به آن پچ کابل نیز گفته می شود مانند کابل است. انتهای هر دو سر کابل به سوکت متصل شده است که برای اتصال به تجهیزات راحت تر باشد.
مشابه کابل های اترنت، پچ کابل یا پچ کورد شبکه دارای انواع مختلفی هستند مانند کابل فیش LC یا کابل patch Cat6 RJ45 .
از پچ کابل ها اغلب برای مسافت های کوتاه در دفاتر و کمد های سیم کشی استفاده می شوند. پچ کابل اترنت می تواند یک کامپیوتر را به یک مرکز شبکه، روتر یا سوئیچ اترنت متصل کند، که برای افرادی که شبکه های رایانه ای خانگی تهیه می کنند مفید است.
بنابراین به زبان ساده، کابل اترنت به انواع کابل اشاره دارد. در حالی که کابل پچ دارای اتصالات در دو انتهای آن است و به بخشی از کابل اترنت تعلق دارد. این تفاوت بین آنها است.
کابل اترنت چیست؟
اترنت نوعی پروتکل است که شیوه انتقال اطلاعات به وسیله رسانه خاص را مشخص می کند. کابل هایی مانند کابل فیبر نوری، جفت پیچ خورده یا کابل کواکسیال و کابل دسته جزء کابل اترنت هستند.
دو نوع کابل اترنت وجود دارد: کابل شبکه مسی و کابل فیبر نوری. معمولاً برای ساده کردن نامگذاری، افراد عادت دارند کابل های دسته اترنت مانند Cat5 ، Cat5e و Cat6 را به عنوان کابل اترنت نام گذاری کنند.
آیا همه ی کابل های اترنت یکسان هستند؟
با توجه به توضیحات بالا، انواع مختلفی از کابل های اترنت مانند کابل فیبر نوری، کابل متقاطع اترنت و کابل مسی دسته ای وجود دارد. کابل های اترنت مشخصات و برنامه های مختلفی دارند. به عنوان مثال، کابل فیبر نوری برای مسافت های طولانی یا برای برنامه هایی که به پهنای باند بالا یا ایزولاسیون الکتریکی نیاز دارند استفاده می شود. در حالی که از کابل های متقاطع اترنت در ساختمان ها استفاده می شود.
آیا می توان از پچ کابل به عنوان کابل اترنت استفاده کرد؟
بله. در بیشتر موارد، یک کابل اترنت و یک پچ کابل می تواند یک چیز مشابه در شبکه های مس باشند. پچ پنل معمولا کوتاه تر از کابل اترنت است. به عنوان مثال، نیاز به استفاده از پچ کابل 100ft Cat6 Ethernet برای سیم کشی شبکه خانگی وجود دارد. در این شرایط از کابل پچ 100ft Cat6 می توان به عنوان کابل اترنت استفاده کرد.
انواع پچ کورد شبکه چیست و چگونه می توان پچ کورد شبکه مناسب را انتخاب کرد؟
پس از این که اطلاعاتی درباره تفاوت کابل و پچ کورد شبکه دریافتیم، قصد داریم درباره انواع پچ کورد شبکه و چگونگی انتخاب پچ کورد شبکه مناسب اطلاعاتی را برای شما ارائه دهیم.
انواع متداول پچ کورد شبکه فیبر نوری
با توجه به مشخصات و استانداردهای مختلف، پچ کورد شبکه ها را می توان از منظر حالت کابل فیبر، نوع انتقال، نوع ژاکت، نوع کانکتور و … طبقه بندی کرد.
پچ کورد شبکه چند حالته هسته بزرگتری دارد که امکان انتقال چندین حالت نور را فراهم می کند. تفاوت بین فیبرنوری تک حالته و چند حالته عمدتآ در قطر هسته فیبر، طول موج، منبع نور و پهنای باند است. فیبر نوری چند حالته برای انتقال در مسافت های کوتاه مانند داخل ساختمان یا محوطه دانشگاه، مناسب تر است.
قطر هسته فیبر نوری تک حالته با چند حالته متفاوت است. قطر هسته فیبر نوری تک حالت 9 میکرون می باشد در صورتیکه قطر هسته فیبر نوری چند حالته 50 میکرومتر و 50/62 میکرومتر است که این باعث می شود قابلیت جمع آوری نور بالا رود و اتصالات ساده را آسان کند.