طراح نوین
  • خانه
  • رپورتاژ
  • دکتر تزریق چربی در تهران
20 تیر 1401 by

انواع cms | بهترین و مهمترین پلتفرم های 2022

انواع cms | بهترین و مهمترین پلتفرم های 2022
20 تیر 1401 by

100ها نکته آموزشی رایگان در اینستاگرام نیوسئو

شما هم می‌خواهید سایت خودتان را بسازید اما نمی‌دانید از کدام CMS استفاده کنید؟ انواع CMS های مختلفی وجود دارد که به شما این امکان را می‌دهد که یک سایت را بدون نیاز به کد نویسی ایجاد کنید. در این مقاله به بررسی بهترین سیستم مدیریت محتوا می‌پردازیم و آن‌ها را معرفی خواهیم کرد.

پلتفرم CMS چیست؟

پلتفرم CMS (Content Management System) نرم‌افزاری است که به شما این امکان را می‌دهد که محتواها را مدیریت کنید و یک سایت جدید ایجاد کنید. به‌طور معمول صفحات وب به زبان‌های برنامه‌نویسی HTML ،CSS و Java Script نوشته می‌شوند. اگر می‌خواهید وب‌سایتی بدون پلتفرم CMS (سیستم مدیریت محتوا) بسازید باید این زبان‌ها را یاد بگیرید؛ اما انواع CMS مختلفی در سطح بازار وجود دارد که می‌توانید بدون نیاز به دانش کدنویسی پیشرفته، سایت خود را ایجاد کنید.
البته که به‌جز زبان‌های معرفی‌شده باید زبان‌های کد نویسی Backend را هم به‌خوبی یاد بگیرید. پلتفرم‌های CMS این مشکل را حل کرده‌اند و نیاز نیست شما بخش بک اند یا فرانت اند را کدنویسی کنید.

چگونه بهترین سیستم مدیریت محتوا را انتخاب کنیم؟

در بازار انواع CMS های مختلفی وجود دارد، بنابراین کدام یک از آن‌ها را باید انتخاب کنیم؟ قبل از اینکه CMS‌های مختلف را بررسی کنیم، باید با مشخصه‌هایی برای انتخاب بهترین سیستم مدیریت محتوا آشنا شویم:

1- استفاده آسان

شما یک CMS می‌خواهید که ایجاد و ویرایش محتوا را برای شما آسان کند. این اغلب به معنای کشیدن و رها کردن (Drag & Drop) است، در نتیجه می‌توانید عناصر مختلفی را در صفحات خود اضافه کنید. ایجاد تغییرات در محتوای سایت خود پس از انتشار باید سریع و ساده باشد.

2- امکانات طراحی

نرم‌افزار CMS باید الگوها و عنصرهای طراحی وب‌سایت زیادی را برای انتخاب به شما ارائه دهد. همچنین این امکان را فراهم کند که به‌راحتی آن عناصر را مطابق با نیازهای خود سفارشی سازی کنید. (به‌طورمعمول، بدون نوشتن کد بهتر است؛ اما بدون نوشتن کد نمیتوان یک سایت بهینه را ایجاد کرد.)

3- قابلیت حمل داده ها

یک پلتفرم CMS عالی باید ابزارهایی برای شما داشته باشد تا به راحتی داده‌های خود را صادر کرده و به جای دیگری منتقل کنید. به‌عنوان مثال ممکن است بعداً تصمیم بگیرید که یک پلتفرم متفاوت یا یک شرکت میزبان متفاوت را انتخاب کنید. قابلیت اینکه به‌راحتی بتوانید اطلاعات و داده ها را جابه‌جا کنید را داشته باشد. (البته که ساختار تمامی CMS ها مشابه یک‌دیگر نیستند.)

4- افزونه‌ها و اددان‌ها (Addons)

همه وب‌سایت‌ها یکسان نیستند. به همین دلیل برای هر پلتفرم CMS غیرممکن است که تمام ویژگی‌هایی را داشته باشد که الزامات هر وب‌سایتی را برآورده کند. افزونه‌ها و اددان ها (Addons) این مشکل را برطرف می‌کنند. این‌ها نرم‌افزارهای جداگانه‌ای هستند که فقط می‌توانید روی نرم‌افزار CMS خود نصب کنید تا ویژگی‌های آن را گسترش دهید و در صورت نیاز موارد جدید را اضافه کنید.

البته شایان ذکر است که افزونه ها را به چشم یک اضافه کننده ویژگی در سایت ببینید، افزونه‌ها سایت ساز نیستند که شما از CMS به خصوصی استفاده کنید و تمامی خواسته‌های خود را با افزونه‌ها برآورده کنید.

5- گزینه‌های راهنما و پشتیبانی

اگرچه هدف پلتفرم‌های CMS ایجاد یک وب‌سایت با کاربری ساده است، اما ممکن است سؤالاتی برای شما پیش آید. در صورت گیر افتادن باید بررسی کنید آیا پشتیبانی هست که پاسخگوی سؤالات شما باشد. برخی از ارائه‌دهندگان CMS، تعداد انگشت‌شماری از سؤالات متداول و گروه خدمات مشتری و انجمن دارند که به طرز وحشتناکی در پاسخگویی کند هستند؛ بنابراین یک CMS عالی باید پشتیبانی خوبی داشته باشد.

6- قیمت آن به‌صرفه است؟

برخی از پلتفرم‌های CMS کاملاً رایگان هستند و برخی دیگر از ارائه‌دهندگان یک هزینه ماهانه دریافت می‌کنند. حتی با پلتفرم‌های CMS رایگان، اغلب باید برای برنامه‌های افزودنی، طرح‌ها و یا خدمات میزبانی وب‌سایت هزینه بپردازید. سعی کنید قبل از انتخاب CMS تا جایی که می‌توانید از قیمت‌گذاری آن مطلع شوید تا هیچ مشکلی نداشته باشید.

معرفی بهترین سیستم مدیریت محتوا

با برخی از پارامترهایی که باید در انتخاب CMS مناسب رعایت کنید آشنا شدیم، حالا بیایید نگاهی به بهترین سیستم مدیریت محتوا برای انتخاب بیندازیم.

1- وردپرس (WordPress.org)

وردپرس انتخاب شماره یک برای بهترین سیستم مدیریت محتوا است. این CMS، محبوب‌ترین نرم‌افزار در جهان است و حدود 43 درصد از تمام وب‌سایت‌های موجود در اینترنت را در اختیار دارد.
دقت کنید که WordPress.org را با WordPress.com اشتباه نگیرید، WordPress.org یک CMS منبع باز (Open Source) رایگان است که در ابتدا برای وبلاگ نویسی طراحی شده بود، اما اکنون توسط انواع وب‌سایت ها و فروشگاه‌های آنلاین استفاده می‌شود. WordPress.com یک پلتفرم برای میزبانی وبلاگ است.

توجه: وقتی در مورد وردپرس صحبت می‌کنیم، به‌منظور WordPress.org است. در جاهایی که در مورد WordPress.com صحبت شود حتماً ذکر می‌شود.

مزایای وردپرس

  • وردپرس به شما انعطاف‌پذیری و آزادی ایجاد هر نوع وب‌سایتی از جمله فروشگاه آنلاین، سایت حراج، سایت عضویت و… را ارائه می‌دهد.
  • به هیچ مهارت فنی یا دانش کد نویسی نیاز ندارد. ویرایشگر بلوک وردپرس ایجاد صفحات عالی در سایت شما را بسیار آسان می‌کند. (برای سایت‌های حرفه‌ای نیاز است که کدنویسی انجام دهید.)
  • شما آزادی کامل دارید تا از طریق وب‌سایت خود به هر شکلی که می‌خواهید کسب درآمد کنید.
  • هزاران قالب و افزونه وردپرس در دسترس است، هم پولی و هم رایگان. این‌ها به شما امکان می‌دهند انواع موارد اضافی مفید مانند فرم‌های تماس، گالری عکس، درگاه پرداخت و موارد دیگر را به سایت خود اضافه کنید.
  • وردپرس واقعاً برای بهینه‌سازی موتورهای جستجو SEO به‌خوبی طراحی شده‌است. ایجاد URL‌ها، دسته‌ها و برچسب‌های مناسب SEO برای پست‌های خود آسان است. همچنین می‌توانید از بین تعداد زیادی افزونه سئو انتخاب کنید تا به شما در انجام کارهای بیشتر کمک کند.
  • یک جامعه بزرگ و پشتیبانی کننده در اطراف وردپرس وجود دارد، زیرا یک CMS منبع باز است. می‌توانید به گروه‌ها و انجمن‌های مختلفی بپیوندید تا مشکلات خود را بیان کنید و به‌راحتی مشکلات را رفع کنید.
  • وردپرس توسعه‌پذیری زیادی را ارائه می‌دهد که آن را به یک پلتفرم CMS مناسب برای مبتدیان و توسعه‌دهندگان تبدیل می‌کند.
  • وردپرس به شما این امکان را می‌دهد تمام محتوای خود را با فرمت XML بارگیری کنید و در صورت تمایل می‌توانید در آینده به سیستم دیگری منتقل کنید.

معایب وردپرس

  • شما باید هاست و نام دامنه خود را تنظیم کنید و مسئولیت مدیریت مواردی مانند امنیت و پشتیبان گیری را بر عهده خواهید داشت.
  • از آنجایی که وردپرس گزینه‌های بسیار و انعطاف‌پذیری زیادی را ارائه می‌دهد، گاهی اوقات هنگام شروع کار کمی دلهره آور به نظر می‌رسد. به همین دلیل است که بسیاری از مبتدیان از افزونه‌های صفحه ساز کشیدن و رها کردن برای وردپرس استفاده می‌کنند. (توصیه می‌شود برای یک سایت بهینه حتماً سایت خود را کد نویسی کنید)

قیمت‌گذاری

خود وردپرس هیچ هزینه‌ای ندارد. با این حال شما با خرید یک دامنه و هاست مناسب می‌توانید از وردپرس استفاده کنید.

2- هاب اسپات (HubSpot CMS Hub)

هاب اسپات یک سیستم مدیریت محتوا یکپارچه است که به‌طور خاص برای بازاریابان و صاحبان مشاغل طراحی شده است. از آنجایی که CMS Hub بر روی پلت فرم CRM HubSpot که شامل انواع اتوماسیون بازاریابی، فروش، خدمات و ابزارهای عملیاتی است، ساخته‌شده است.

CMS Hub یک راه حل مناسب برای کسب و کارهای در حال رشد و همچنین شرکت‌های بزرگی است که به دنبال یک سیستم یکپارچه و کامل هستند است.

مزایای هاب اسپات

  • استفاده از وب‌سایت HubSpot آسان است حتی اگر مهارت‌های فنی کمی داشته باشید. ویرایشگر کشیدن و رها کردن آن‌ها، ابزارهای داخلی سئو و اسناد تماس، ایجاد و بهینه سازی محتوای وب‌سایت شما را آسان می‌کنند.
  • دارای ویژگی‌های محتوای هوشمند برای شخصی سازی صفحه وب‌سایت شما برای بازدیدکنندگان است.
  • برای توسعه‌دهندگان، توابع بدون سرور، گزینه‌های قالب انعطاف‌پذیر و ابزارهای خط فرمان وجود دارد، بنابراین می‌توانید تغییرات را سریع‌تر انجام دهید و سایت خود را سفارشی کنید.
  • CMS Hub دارای ویژگی‌های امنیتی داخلی است، از جمله CDN جهانی و فایروال برنامه وب همراه با یک گروه امنیتی اختصاصی برای ایمن نگه داشتن سایت شما از حملات DDoS، هکرها و سایر ناهنجاری‌ها.
  • HubSpot CMS به‌طور یکپارچه با ابزار بازاریابی ایمیلی و CRM فروش آن‌ها ادغام می‌شود، بنابراین می‌توانید گردش کار عملیاتی و اطلاعات فروشگاه خود را ساده مدیریت کنید.

معایب

  • هیچ نسخه رایگانی وجود ندارد، اما برای مشتریان جدید یک آزمایش رایگان ارائه می‌دهند.
  • HubSpot CMS برای وب‌سایت‌های فروشگاهی مناسب نیست. امکان خوبی که دارد این است که به‌راحتی با وردپرس و ووکامرس ادغام می‌شود.

قیمت‌گذاری

CMS Hub در سه سطح موجود است:

  1. Starter
  2. Professional
  3. Enterprise

قیمت سطح Starter در ماه 25 دلار است و تمام ویژگی‌های موردنیاز برای ساخت یک وب‌سایت کاملاً کار راه انداز را دارد. سطوح بالاتر برای ساخت برنامه‌های وب پیچیده‌تر با شخصی سازی پویا و فرآیندهای داخلی مناسب‌تر هستند.

بسیاری از صاحبان مشاغل از ابزارهای بازاریابی رایگان HubSpot استفاده می‌کنند در حالی که از WordPress به‌عنوان پلت فرم CMS برای ساخت وب‌سایت خود استفاده می‌کنند.

3- جوملا (Joomla)

جوملا یکی دیگر انواع CMS ها و یکی از پلتفرم‌های منبع باز رایگان CMS است که دارای قالب‌ها و پسوندهای مختلف است. استفاده از آن رایگان است، اما به هاست و دامنه نیاز دارید.

جوملا اولین بار در سال 2005 منتشر شد؛ بنابراین مانند وردپرس، سال‌ها است که کار می‌کند. جوملا از امکانات زیادی برخوردار است و بسیاری از میزبان‌های وب، هاست جوملا را ارائه می‌دهند که با یک کلیک می‌توانید جوملا را نصب کنید. با این حال، این واقعاً یک پلتفرم CMS مناسب برای توسعه‌دهندگان و سازندگان وب‌سایت باتجربه است، بنابراین گزینه خوبی برای مبتدیان نیست.

مزایای جوملا

  • جوملا انعطاف‌پذیر است و گزینه‌های فراوانی در اختیار شما قرار می‌دهد. اگر امکانی پیچیده یا سفارشی می‌سازید، انتخاب خوبی است.
  • اگرچه جوملا مخصوصاً برای توسعه‌دهندگان مفید است، اما شما همچنان می‌توانید از آن استفاده کنید حتی اگر نمی‌خواهید هرگز از یک خط کد استفاده کنید.
  • مانند وردپرس، جوملا منبع باز است و در صورت گیرکردن، پشتیبانی اجتماعی و انجمن‌های زیادی در دسترس است.
  • شما می‌توانید از جوملا برای راه‌اندازی سایت فروشگاهی استفاده کنید زیرا افزونه‌های زیادی برای این کار وجود دارد.

معایب جوملا

  • حتی طرفداران جوملا اعلام کرده‌اند که جوملا می‌تواند بسیار پیچیده باشد. بسته به کاری که می‌خواهید با آن انجام دهید، ممکن است لازم باشد یک کد نویس را برای انجام بخش‌های برنامه‌نویسی استخدام کنید.
  • گزینه‌های زیادی برای افزونه‌های اضافی وجود ندارد. اگر به یک سیستم مدیریت محتوا مانند وردپرس عادت دارید که دارای هزاران تم و افزونه موجود است که عملکرد اصلی وردپرس را گسترش می‌دهد، ممکن است از جوملا نا امید شوید.
  • اگر افزونه‌ها و ماژول‌های مختلفی را نصب کرده باشید، ممکن است مشکلات سازگاری وجود داشته باشد و با ناسازگاری زیادی برخورد کنید.

قیمت گذاری

خود جوملا رایگان است، اما باید هزینه‌های هاست و دامنه را بپردازید. ممکن است متوجه شوید که برای افزودن قابلیت‌های بیشتر به وب‌سایت خود، برای برخی از افزونه‌ها باید هزینه کنید. حتی ممکن است بخواهید برای کمک گرفتن از یک توسعه‌دهنده، بسته به هدفی که می‌خواهید به دست آورید، بودجه اختصاص دهید.

این محتوا ادامه دارد…

  • آموزش نصب و فعالسازی SSL رایگان سی پنل
  • آیا تبادل لینک برای سئو کارآمد است
  • چگونگی انجام سئو تولید محتواچگونگی انجام سئو تولید محتوا
  • مهمترین راههای افزایش انگیزه – هدف گذاریمهمترین راههای افزایش انگیزه – هدف گذاری
  • بهترین فروشگاه های اینترنتی جهان کدامند؟بهترین فروشگاه های اینترنتی جهان کدامند؟
  • کلمات کلیدی خدمات عروسیکلمات کلیدی خدمات عروسی
  • بازاریابی کسب و کارهای کوچک – قسمت اولبازاریابی کسب و کارهای کوچک – قسمت اول
  • کلمات کلیدی آموزش موسیقیکلمات کلیدی آموزش موسیقی
Previous articleمعيار خريد موبايل + بهترين خريد ممكنNext article چگونه می توان ساختمان لینک را با اینفوگرافیک هک کرد؟

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.

درباره طراح نوین

طراح نوین به هدف طراحی به سبک نوین و متفاوت پا به عرصه فعالیت حرفه ای خود گذاشته است امید است بتوانیم خدمات مطلوبی را به شما عزیزان ارائه بدهیم خیلی خوشحال میشویم نظرات خود را برای ما ارسال نمایید

پست های اخیر

احتمال برخورد زباله فضایی به یک انسان چقدر است؟19 اردیبهشت 1404
کشف شگفت‌انگیز موجودی که همانند سیم برق زنده است18 اردیبهشت 1404
عکس |‌ منوی استارت جدید ویندوز17 اردیبهشت 1404

دسته‌ها

  • اخبار
  • پست
  • دسته‌بندی نشده
  • رپورتاژ
  • سئو
  • وردپرس

اطلاعات

  • ورود
  • خوراک ورودی‌ها
  • خوراک دیدگاه‌ها
  • وردپرس

برچسب‌ها

آموزش شیرپوینت باشگاه تاب آوری خرید بک لینک خرید رپورتاژ خرید رپورتاژ آگهی خرید رپورتاژ قوی خرید فلزیاب خرید فلزیاب ارزان رپورتاژ شیرپوینت شیرپوینت فارسی طراح سایت اصفهان طراحی سایت اصفهان طراحی سایت حرفه ای اصفهان طراحی سایت در اصفهان فارسی ساز شیرپوینت مایکروسافت شیرپوینت مددکاری اجتماعی کفسابی

بایگانی‌ها

  • اردیبهشت و خرداد 1404
  • فروردین و اردیبهشت 1404
  • اسفند و فروردین 1403
  • بهمن و اسفند 1403
  • دی و بهمن 1403
  • آذر و دی 1403
  • آبان و آذر 1403
  • مهر و آبان 1403
  • شهریور و مهر 1403
  • مرداد و شهریور 1403
  • تیر و مرداد 1403
  • خرداد و تیر 1403
  • اردیبهشت و خرداد 1403
  • فروردین و اردیبهشت 1403
  • اسفند و فروردین 1402
  • بهمن و اسفند 1402
  • دی و بهمن 1402
  • آذر و دی 1402
  • آبان و آذر 1402
  • مهر و آبان 1402
  • شهریور و مهر 1402
  • مرداد و شهریور 1402
  • تیر و مرداد 1402
  • خرداد و تیر 1402
  • اردیبهشت و خرداد 1402
  • فروردین و اردیبهشت 1402
  • اسفند و فروردین 1401
  • بهمن و اسفند 1401
  • دی و بهمن 1401
  • آذر و دی 1401
  • آبان و آذر 1401
  • مهر و آبان 1401
  • شهریور و مهر 1401
  • مرداد و شهریور 1401
  • تیر و مرداد 1401
  • خرداد و تیر 1401
  • اردیبهشت و خرداد 1401
  • فروردین و اردیبهشت 1401
  • اسفند و فروردین 1400
  • بهمن و اسفند 1400
  • دی و بهمن 1400
  • آذر و دی 1400
  • آبان و آذر 1400
  • مهر و آبان 1400
  • شهریور و مهر 1400

پست های اخیر

احتمال برخورد زباله فضایی به یک انسان چقدر است؟19 اردیبهشت 1404
کشف شگفت‌انگیز موجودی که همانند سیم برق زنده است18 اردیبهشت 1404
عکس |‌ منوی استارت جدید ویندوز17 اردیبهشت 1404

تماس با ما

تهران - صادقیه - نبش بلوار فجر - خ دهم شمالی - پلاک 8
info@tarahnovin.ir
09193375082
02123456789
من - جمعه 8 صبح - 6 عصر

تبلیغات متنی

بهترین دبیرستان دخترانه منطقه 6 | دکتر لمینت و کامپوزیت در شرق تهران | سلفون opp | کلیپ انگیزشی | هایفو تراپی در تهران | ساب ووفر | پاسپورت دومینیکا | طلایاب| خرید بک لینک | خرید رپورتاژ  | خرید بلیط هواپیما | خرید رپورتاژ قوی  | بلیط هواپیما تهران ارومیه | بلیط هواپیما تهران بندرعباس | بلیط هواپیما تهران تبریز | بلیط هواپیما تهران چابهار | بلیط هواپیما تهران قشم | تور تفلیس باتومی | فلزیاب

تمامی حقوق محفوظ است.

درباره این نوار کناری

با حذف ابزارک ها از تنظیمات نوار کناری پنهان می توانید به سرعت این نوار کناری را مخفی کنید.

پست های اخیر

احتمال برخورد زباله فضایی به یک انسان چقدر است؟19 اردیبهشت 1404
کشف شگفت‌انگیز موجودی که همانند سیم برق زنده است18 اردیبهشت 1404
عکس |‌ منوی استارت جدید ویندوز17 اردیبهشت 1404

دسته‌ها

  • اخبار
  • پست
  • دسته‌بندی نشده
  • رپورتاژ
  • سئو
  • وردپرس

اطلاعات

  • ورود
  • خوراک ورودی‌ها
  • خوراک دیدگاه‌ها
  • وردپرس
Download Free KMS pico in 2024!
Free KMSpico