Monthly Archives: مهر 1403

به گزارش خبرآنلاین، چراغ‌های هالوژن سنتی بین ۵۰۰ تا ۱۰۰۰ ساعت کار می‌کنند و اگرچه به نظر می‌رسد این چراغ‌ها طول عمر مناسبی دارند اما سریع‌تر از چراغ‌های مدرن‌تر مستهلک و خراب می‌شوند. به همین خاطر است که اکثر افراد با خرید خودروی صفرکیلومتر یا دست‌دوم به سراغ تعویض چراغ‌های جلو با نمونه‌های بهتر می‌روند.
به نقل از پدال، برخی رانندگان چراغ‌های استاندارد خودرو را با انواع زنون یا HID و LED تعویض می‌کنند. واضح است که این چراغ‌ها روشنایی بهتری را در شب ایجاد خواهند کرد. خودروهای مجهز به چراغ‌های زنون دارای میدان روشنایی بیشتر و چراغ‌های سفید رنگ هستند. طول عمر این نوع چراغ‌ها بین ۲۰۰۰ تا ۳۰۰۰ ساعت است هرچند به نوع استفاده و جنس چراغ نیز بستگی دارد. همچنین چراغ‌های جلوی LED نیز مصرف انرژی کمتری داشته و گرمای کمتری ایجاد می‌کنند. مزیت دیگر این چراغ‌ها در مقایسه با انواع هالوژنی به توان روشنایی بالاتر در شب مربوط می‌شود.
چراغ‌های LED طول عمر بیشتری دارند و به‌طور متوسط ۵۰ هزار ساعت دوام می‌آورند که شاید به اندازه طول عمر خود خودرو باشد. البته در صورتی که چراغ LED را در کاسه چراغ استاندارد ه..

Read more

تینا مزدکی: حامد بیدی بنیان‌گذار پلتفرم کارزار و کنشگر حق اینترنت، مهمان «کافه خبر» خبرآنلاین بود. او با بیان این موضوع که موفقیت یا عدم موفقیت کارزارها معیار و شاخص ارزیابی آن‌ها نیست و گفت:«کارزارها صدای مردم هستند. فارغ از اینکه این صدا منجر به نتیجه شود یا نه، صدایی که از مردم برمی‌آید گاهی اوقات می‌تواند تأثیرگذاری بسیار بالایی داشته باشد، گاهی اوقات ممکن است چیزی را به تعویق بیندازد و گاهی اوقات نیز ممکن است اثرگذاری داشته باشد.»
حامد بیدی با اشاره به طرح صیانت گفت:« در سال 1400 که طرح صیانت به وجود آمد، کارزاری شکل گرفت که امروز پر امضاترین کارزار پلتفرم کارزار است. این کارزار تاکنون بیش از یک‌میلیون امضا گرفته است و برای افرادی که طرح صیانت را در مجلس پیش می‌بردند پیام واضحی داشت.»
او بر این باور است که این کارزار در آن مقطع کنش جمعی بی‌نظیری بود و جامعه، نهادهای مدنی، نهادهای صنفی، احزاب سیاسی، استارتاپ‌ها، همه در این مطالبه مخالفت با طرح صیانت همراه شدند. درنهایت به یک نتیجه نسبی خوبی رسید، چه‌بسا اگر این مطالبات و کنشگری‌ها نبودند این طرح خیلی زودتر تصویب می‌شد.

با اینتر..

Read more

به گزارش خبرآنلاین، پیش‌از این، گوشی اوپو مدل فایند X۸ پرو موفق شد امتیاز ۲٬۸۸۰٬۵۸۸ را در AnTuTu ۱۰ به‌دست آورد که بالاترین امتیاز در تاریخ بنچمارک‌های انتوتو بود. اکنون طبق پست یکی از کارمندان ویوو، گوشی X۲۰۰ Pro با قابلیت ارتباط ماهواره‌ای، رکورد گوشی اوپو را با امتیاز خیره‌کننده‌ی ۳٬۰۰۷٬۸۵۳ شکسته است. این بالاترین امتیاز در میان گوشی‌های اندرویدی محسوب می‌شود.
به نقل از زومیت، ویوو قرار است سری X۲۰۰ را در تاریخ ۱۴ اکتبر (۲۳ مهر) در چین رونمایی کند. این سری شامل X۲۰۰ X۲۰۰ Pro و X۲۰۰ Pro mini خواهد بود. گفته می‌شد که ویوو X۲۰۰ Pro از تراشه‌ی Dimensity ۹۴۰۰ بهره خواهد برد و این شایعه اکنون به واقعیت پیوسته‌ است.
امتیاز شگفت‌انگیز X۲۰۰ پرو توسط نسخه‌ی ۱۶ گیگابایت رم و یک ترابایت فضای ذخیره‌سازی آن به‌دست آمده است. جزئیات امتیازات به‌این‌صورت است: ۶۵۲٬۳۸۱ امتیاز در آزمون CPU و ۱٬۳۲۲٬۷۶۱ امتیاز در آزمون GPU و ۵۲۱٬۴۵۳ امتیاز در آزمون رم و ۵۱۱٬۲۵۸ امتیاز در آزمون UX. این امتیازها عملکرد بی‌نظیری را در تمامی معیارها نشان می‌دهند و استاندارد جدیدی را برای گوشی‌های پرچمدار تعیین می‌کنند.

ت..

Read more

یه گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و براساس گزارش زومیت، سامسونگ پس از مدت‌ها گمانه‌زنی و شایعه سرانجام گوشی گلکسی S۲۴ FE را به‌صورت رسمی معرفی کرد؛ دستگاهی که در بعضی بخش‌ها مانند پشتیبانی نرم‌افزاری هیچ تفاوتی با برادران بزرگ‌ترش در سری گلکسی S۲۴ ندارد.
در این مقاله به مقایسه‌ی جدیدترین فن‌ادیشن سامسونگ با نسل قبلی، یعنی گلکسی S۲۳ FE می‌پردازیم تا ببینیم مدل جدید پیشرفت نسلی چشمگیری داشته است یا خیر.
طراحی و کیفیت ساخت گلکسی S۲۴ FE و گلکسی S۲۳ FE زبان طراحی یکسانی دارند و شاید در نگاه اول با خود بگویید که هیچ تفاوت اساسی با یکدیگر ندارند؛ اما چند تفاوت مهم و محسوس وجود دارد که نسل جدید را در بخش طراحی برنده‌ی میدان می‌کند.
سامسونگ سال گذشته در گلکسی S۲۳ FE از همان شاسی گلکسی A۵۴ استفاده کرده بود و اکثر کاربران با دردست گرفتن این گوشی بیشتر از سری پرچم‌دار گلکسی S۲۳، به‌یاد میان‌رده‌ی محبوب کره‌ای‌ها می‌افتادند.
امسال در گلکسی S۲۴ FE از شاسی کاملاً جدیدی استفاده شده است تا حس‌وحالی شبیه گلکسی S۲۴ پلاس به کاربران القا شود. علاوه‌بر تفاوت در شاسی دو دستگاه، حاشیه‌های صفحه‌نمایش در نسل جدید..

Read more

به گزارش خبرآنلاین، به گفته دانشمندان موسسه ملی تحقیقات آب و اتمسفر نیوزیلند در ولینگتون، شبح ماهی پوزه باریک استرالیایی در اعماق آب‌های استرالیا و نیوزیلند زندگی می‌کند. این گونه در جریان تحقیقات در منطقه چتم رایز شناسایی و کشف شده است. چتم رایز منطقه‌ای از اقیانوس آرام است که حدود یک هزار کیلومتر به سمت شرق تا نزدیک جزیره جنوبی «ساوت آیلند» نیوزیلند امتداد دارد.
به نقل از ایرنا، کوسه‌های شبح یا chimaeras با کوسه‌ها و پرتوماهی (rays) نزدی است، اما بخشی از یک گروه از ماهیان هستند که اسکلت آنها به طور کلی از غضروف ساخته شده است. کوسه‌های شبح که با نام ماهی شبح یا اسپوک‌فیش (spookfish) هم شناخته می‌شوند، چشم‌های سیاه و پوست‌ صاف و قهوه‌ای روشن و عاری از فلس دارند. آنها با استفاده از دهان منقارمانند و متمایز خود، از سخت‌پوستان در عمق تا حد ۲ هزار و ۶۰۰ متری تغذیه می‌کنند.

بریت فینوچی از دانشمندان تحقیق گفت: کوسه‌های شبح مانند این، تا حد زیادی محدود به کف اقیانوس هستند. زیستگاه این گونه کار مطالعه و نظارت بر آنها را دشوار می‌کند به این معنی که خیلی چیزها را درباره زیست یا وضعیت تهدید آن..

Read more

به گزارش خبرآنلاین، اوایل تابستان سال جاری بود که نوع جدیدی از رمز ارز به نام همستر کوین توانست در کشورهای مختلف از جمله ایران توجه کاربران بسیاری را به خود جلب کند. این بازی به این صورت بود که در قالب یک ربات در دسترس بود و بازیکنان باید با کلیک بر روی یک سکه درون بازی مقدار بیشتری توکن جمع می‌کردند. در همان زمان اما و اگرهای بسیاری درباره آینده این بازی وجود داشت تا اینکه با گذشت چند ماه به نظر می‌رسد اوضاع برای بازی تلگرامی همستر خیلی خوب پیش نرفته و این سوال مطرح می‌شود که آیا زمان مرگ آن فرا رسیده است؟
در این راستا مصطفی امیری- دبیر انجمن فین تک و عضو هیأت مدیره سازمان نظام صنفی رایانه‌ای استان تهران- در گفت‌وگو با ایسنا، درباره آینده این نوع رمزارزها اظهار کرد: واقعیت این است که این گونه موارد بازی بیش نیستند و توجه و پیچیده در نظر گرفتن آن اشتباه محض است. امروزه درحال مشاهده اشکالی از بازی‌ها هستیم که به ازای فعالیت‌های کاربر، در پلتفرمشان توکن می‌سازند که به مراتب بیشتر از قبل هم خواهد شد و مسئله پیچیده و متفاوتی نیست چراکه این نوع ادبیات در گذشته هم وجود داشته است؛ بنابراین ب..

Read more

امیرمسعود عابدین_ سوخوی Su-۵۷ و لاکهید مارتین F-۲۲ رپتور، هر دو نسل پنجم جنگنده های رادارگریز هستند که برای برتری هوایی و قابلیت های چند منظوره طراحی شده اند. هر دو هواپیمای جنگی “نسل پنجم” هستند که از سیستم های اویونیک پیشرفته، فناوری رادارگریز و عملکرد سوپرکروز استفاده می کنند. علاوه‌بر آن، هر دو هواپیما دو موتوره نیز هستند.

F-۲۲ که از سال ۲۰۰۵ عملیاتی شد، اولین جنگنده نسل پنجم در جهان بود که دارای فناوری پیشرفته پنهان کاری، توانایی سوپرکروز و مانورپذیری بالا بود. در ابتدا نیروی هوایی ایالات متحده قصد داشت ۷۵۰ فروند از F-۲۲ بخرد، اما این برنامه به ۱۸۷ فروند کاهش یافت. در نتیجه آخرین F-۲۲ در سال ۲۰۱۲ تحویل داده شد.

در حالی که تعداد F-۲۲ چندان قابل توجه نیست، اما مطمئناً از نظر تعداد کلی دارای یک امتیاز برتر نسبت به سوخو است. F-۲۲ رپتور دارای حداکثر سرعت ۲۵۷۲ کیلومتر بر ساعت و حداکثر ارتفاع پرواز ۵۰ هزار فوتی است.

سوخو-۵۷ روسی نیز به گونه ای ساخته شد که بتواند در نبردهای هوایی شرکت کند و همچنین بتواند حملات زمینی و دریایی را انجام دهد. در حالی که Su-۵۷ از حداکثر سرعت و سقف پرواز ..

Read more

امیرمسعود عابدین_ آتش گرفتن آئودی E-Tron GT در هنگام سوار شدن بر آسانسور، قطعاً شروع خوبی برای روز کسی نیست. این خودروی برقی که سوار بر یک بالابر بود، به شکل عجیبی آتش گرفت و وضعیت ترسناکی را به وجود آورد.

آتش‌نشانی محلی به‌سرعت آتش را خاموش کرد و آئودی را از آسانسور پایین آورد، اما همچنان وضعیت ترسناکی حاکم بود، چرا که با در نظر گرفتن باتری لیتیوم یونی به کار رفته در این خودرو، هنوز احتمال آتش‌سوزی دوباره وجود داشت. به گفته آتش‌نشانان، دود شدیدی در سرتاسر مکان وقوع حادثه وجود داشت، اما آن‌ها توانستند خودروی آتش گرفته را شناسایی کنند.

با توجه به تصاویر خودرو پس از خارج شدن از آسانسور، به نظر می‌رسد آتش از قسمت جلویی شروع شده باشد. قسمت‌های وسط و چپ خودرو بیشترین آسیب را دیده‌اند، جایی که باتری در آن قسمت قرار دارد.

طبق گزارش اداره ایمنی بزرگراه‌ها (NHTSA)، دو فراخوان برای خودروهای آئودی RS E-Tron GT و E-Tron GT به دلیل مشکلات باتری وجود دارد. باتری‌های ولتاژ بالا ممکن است اتصال کوتاهی داشته باشند و در نتیجه خطر آتش‌سوزی را افزایش دهند.
۵۸۳۲۲

Read more

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و براساس گزارش دیجیاتو، پس از یک دوره کوتاه رشد فروش خودروهای الکتریکی، اکنون شاهد کاهش تمایل مشتریان به خرید این خودروها هستیم.
خودروسازان اروپایی که هزینه‌های گزافی را صرف توسعه خط تولید خودروهای الکتریکی کرده بودند، اکنون در مرحله زیان‌دهی قرار گرفته‌اند و محصولات الکتریکی را از تولید خارج می‌کنند. تولید فیات ۵۰۰ الکتریکی نیز اخیرا متوقف شده است، چرا که کسی آن را نمی‌خرد!
براساس اطلاعیه رسمی استلانتیس، خط تولید فیات ۵۰۰e در تورین به مدت چهار هفته تعطیل خواهد شد. فیات مدتی پیش نسخه درون‌سوز این مدل را از خط تولید خارج کرده بود. دلیل توقف تولید نسخه درون‌سوز، عدم رعایت قوانین امنیت سایبری بود.

توقف تولید فیات ۵۰۰ در اروپا پس از ۱۷ سال نسل جدید فیات پانصد از سال ۲۰۰۷ تاکنون در اروپا به تولید می‌رسید؛ با این حال پس از ۱۷ سال دیگر هیچ مدلی از فیات ۵۰۰ در اروپا ساخته نخواهد شد. توقف تولید این هاچ‌بک مشهور ایتالیایی، نشان می‌دهد که شرکت فیات در زمینه بازارسنجی و برنامه‌ریزی تولید، موفق عمل نکرده است. این شرکت اکنون تصمیم دارد تا نسخه هیبریدی این خودرو را به ..

Read more

10/35