تجربه کارمند چیست؟ همه چیز درباره Employee Experience در 2022
تجربه کارمند یا employee experience چیست؟ همه چیز درباره EXقبل از اینکه چگونگی بهبود تجربه کارمند را بررسی کنیم، مهم است که بدانیم چیست. در برخی از بخشهای دنیای منابع انسانی، این اصطلاح صرفاً با سیستمها و ابزارهای منابع انسانی مرتبط شده است، و آنها را برای کارمندان با ورود به سیستم و دادههای به اشتراک گذاشته یکپارچهتر میکند.
همانطور که هر کارمندی به شما خواهد گفت، این مفید است، اما اصلاً اینطور نیست که آنها به تجربه خود فکر می کنند. تجربه کارمند آن چیزی است که کارمند تجربه می کند ، زندگی می کند و احساس می کند.
استخداماین شامل تمام مراحلی است که منجر به استخدام یک کارمند جدید می شود. ملاحظات مربوط به مدت زمان استخدام، هزینه استخدام، میزان پذیرش پیشنهاد و کیفیت استخدام است. آیا آگهی های شغلی شما به اندازه کافی جذاب و واضح بود که توجه و برنامه های کاربردی بهترین نامزدها را به خود جلب کند؟ آیا فرآیند مصاحبه شما باعث درگیر شدن و اطمینان دادن به کاندیداهای عالی شد تا آنها به سرعت پیشنهاد شغلی شما را پذیرفتند؟ کل تجربه نامزد چگونه بود؟شبانه روزییک استخدام جدید با سیستم ها، ابزارها و فرآی..
سرمایه انسانی چیست؟ مهم ترین نکات سرمایه انسانی در 2022
سرمایه انسانی، منابع جمعی نامشهودی است که افراد و گروه ها در یک جمعیت معین در اختیار دارند. این منابع شامل تمام دانش، استعدادها، مهارت ها، توانایی ها، تجربه، هوش، آموزش، قضاوت و خردی است که به صورت فردی و جمعی در اختیار دارند که مجموع انباشته آن ها نمایانگر نوعی ثروت است که در اختیار ملت ها و سازمان ها برای دستیابی به اهدافشان است.
سرمایه انسانی برای تولید ثروت مادی برای یک اقتصاد یا یک شرکت خصوصی در دسترس است. در یک سازمان دولتی، سرمایه انسانی به عنوان منبعی برای تأمین رفاه عمومی در دسترس است. چگونگی توسعه و مدیریت سرمایه انسانی ممکن است یکی از مهمترین عوامل تعیین کننده عملکرد اقتصادی و سازمانی باشد.
ارزش نیروی کار شما چقدر است؟ شرکت شما دارایی های زیادی را در اختیار دارد. اما اندازه گیری برخی از آنها آسان تر از سایرین است. به عنوان مثال، می توانید به راحتی ترازنامه را برای تعیین دارایی های اقتصادی خود تهیه کنید. یک عدد ساده برای نشان دادن مقداری که دارید وجود دارد. چیزی که این ترازنامه ها به شما نمی گویند این است که کارمندان شما چقدر ارزش دارند. به سختی می توان ارزش های ناملموسی مانن..
آموزش پیشرفت شغلی /چگونه به پیشرفت شغلی خود کمک کنیم؟
امروزه مسئله داشتن شغل مناسب به یکی از اصلی ترین موضوعات در کشور ما تبدیل شده و افراد در هر سنی که قرار دارند همگی به دنبال پیشرفت شغلی مناسب برای خود هستند. پیشرفت شغلی را میتوان از چند دیدگاه بررسی و تماشا کرد. شاید در نگاه ساده با شنیدن پیشرفت شغلی به یاد این موضوع بیفتیم که شخص تنها از جایگاه A به سمت جایگاه B حرکت کرده است، اما از ابعاد های دیگر پیشرفت شغلی را میتوان به بیشتر شدن درآمد، بالا رفتن جایگاه اجتماعی و… نگاه کرد. اگر شما هم به دنبال پیشرفت شغل خود هستید و میخواهید محیط جدیدی را تجربه کنید اما راهکار ها و راه پیشرفت را نمیشناسید. من به همراه برتر آموز اینجا در خدمت شما هستیم تا به آموزش پیشرفت شغلی شما کمک کنیم. پس در ادامه با ما همراه باشید.
آنچه که شما در این مقاله می آموزید:
پیشرفت شغلی چیست؟چرا باید پیشرفت شغلی را جدی بگیریم؟آموزش پیشرفت شغلیچگونه بر این چالش های شغلی غلبه کنید؟مستند های الهام بخش که به شما کمک میکند!پیشرفت شغلی چیست؟به رشد و نمو در مسیر شغلی که جایگاه افراد در کار تغییر پیدا میکند و ارتقای شغلی پیدا میکنند، پیشرفت شغلی گفته میشود. این پیشرفت شغلی تو..
کسب درآمد از پادکست
کسب درآمد امروزه به یکی از موضوعات ترند در فضای اینترنت تبدیل شده است و افراد در تلاش هستند تا با توجه به توانایی خود به کسب درآمد بپردازند. شما میتوانید هر توانایی که دارید را گسترش داده و با استفاده از ابزار های موجود مانند شبکه های اجتماعی و یا سایت ها به فروش پرداخته و برای خود درآمد کسب کنید. یکی از راه و روش های کسب درآمد که امروزه ترند شده و کاربران زیادی به سمت آن جذب شده اند کسب درآمد ار پادکست میباشد. کسب درآمد از طریق پادکست هم نیاز به دانش و توانایی خاص خودش را دارد و اصلا به این صورت نیست که هرکس بتواند پادکست تولید کند. پس قرار است با یک دیگر به توضیح کسب درآمد از پادکست بپردازیم و راجب به راهکار های این روش کسب درآمد توضیحات لازم را بدهیم پس همراه برتر آموز باشید.
آنچه که شما در این مقاله می آموزید:
پادکست چیست؟تولید پادکست چگونه است؟وسایل مورد نیاز تولید پادکست چیست؟روش کسب درآمد از پادکستمزایای استفاده از پادکست چیست؟چگونه با تولید پادکست به درآمد بالا برسیم؟پادکست چیست؟
به مجموعه ای از محتوا ها و فایل های صوتی که توسط افراد تولید شده و در فضای اینترنت پخش میشود را پاد..
استارتاپ چیست؟ آموزش استارت آپ به همراه نکات + مزایا و معایب
استارتاپ چیست؟ اصطلاح استارت آپ به شرکتی اطلاق می شود که در مراحل اولیه فعالیت خود قرار دارد. استارتآپها توسط یک یا چند کارآفرین تأسیس میشوند که میخواهند محصول یا خدماتی را توسعه دهند که معتقدند تقاضا برای آن وجود دارد. این شرکت ها معمولاً با هزینه های بالا و درآمد محدود شروع به کار می کنند، به همین دلیل است که به دنبال سرمایه از منابع مختلفی مانند سرمایه گذاران خطرپذیر هستند.
درک استارتاپ هااستارتآپها شرکتها یا سرمایهگذاریهایی هستند که بر روی یک محصول یا خدمات واحدی که بنیانگذاران میخواهند به بازار عرضه کنند، متمرکز هستند. این شرکتها معمولاً یک مدل کسبوکار کاملاً توسعهیافته ندارند و مهمتر از آن، فاقد سرمایه کافی برای حرکت به مرحله بعدی تجارت هستند. اکثر این شرکت ها در ابتدا توسط بنیانگذاران آنها تأمین مالی می شوند.
بسیاری از استارت آپ ها برای دریافت بودجه بیشتر به دیگران از جمله خانواده، دوستان و سرمایه گذاران خطرپذیر مراجعه می کنند. سیلیکون ولی بهخاطر جامعه سرمایهگذاری ریسکپذیر قویاش شناخته میشود و مقصدی محبوب برای استارتآپها است، اما بهطور گستردهای بهعنوان خ..
استخراج بیت کوین چگونه انجام می گیرد؟ پاسخ به سوالات شما
استخراج بیت کوین چیست؟استخراج بیت کوین فرآیندی است که طی آن بیت کوین های جدید وارد گردش می شوند. همچنین این روشی است که شبکه تراکنشهای جدید را تأیید میکند و جزء حیاتی نگهداری و توسعه دفتر کل بلاک چین است. “کاوی” با استفاده از سخت افزار پیچیده ای انجام می شود که یک مسئله ریاضی محاسباتی بسیار پیچیده را حل می کند. اولین رایانه ای که راه حل مشکل را پیدا می کند، بلوک بعدی بیت کوین را دریافت می کند و روند دوباره شروع می شود.
استخراج ارزهای دیجیتال پر زحمت، پرهزینه و تنها به صورت پراکنده سودآور است. با این وجود، ماینینگ برای بسیاری از سرمایهگذاران علاقهمند به ارزهای دیجیتال جذابیت خاصی دارد، زیرا ماینرها برای کار خود با توکنهای رمزنگاری پاداش دریافت میکنند. این ممکن است به این دلیل باشد که کارآفرینان، مانند جستجوگران طلای کالیفرنیا در سال 1849، استخراج معادن را مانند سکه هایی از بهشت می دانند.
آموزش بلاگری
پاداش بیتکوینی که استخراجکنندگان دریافت میکنند انگیزهای است که افراد را تشویق میکند تا در هدف اصلی استخراج کمک کنند: قانونی کردن و نظارت بر تراکنشهای بیتکوین و اطمینان از اعت..
معرفی نرم افزار حسابداری (بررسی 10 نرم افزار)
هر کسب و کاری با هر اندازه و هر موضوعی برای ادامه و ارتقا نیاز به یک حسابدار دارد تا با پیگیری مطالبات مالی و بررسی سود و زیان بتوانید به پیشرفت و رسیدگی به اهداف کسب و کار کمک کند. اگر خیلی دقیق تر به واحد مالی و حسابداری توجه کنیم متوجه میشویم که میتوان گفت حسابداری نبض یک سیستم است که اگر به درستی کار نکند کل سیستم دچار مشکل میگردد. هر فروشگاهی که تراکنش مالی دارد باید بتواند از همان ابتدا سود و زیان، هزینه ها و… مجموعه خود را محاسبه نماید. تمامی این حساب کتاب های مالی نیازمند یک نرم افزار خوب و کاربردی است که در این سری از مقالات برتر آموز قصد داریک راجب به معرفی نرم افزار حسابداری صحبت کنیم. پس اگر هنوز نرم افزار حسابدار مناسبی را برای خود پیدا نکرده اید و یا حسابدار هستید و میخواهید با برنامه ها آشنا شوید در ادامه همراه برتر آموز باشید.
آنچه که شما در این مقاله می آموزید:
معرفی نرم افزار حسابداریشاید تا به اینجای کار به این موضوع فکر کرده باشید که اصلا به نرم افزار های حسابداری نیاز داریم؟ شاید بتوانیم بدون استفاده از نرم افزار های حسابداری و به صورت سنتی با استفاده از دفتر کل و ..
برون سپاری کارها چیست؟ مزایا و معایب + نکات مهم Outsourcing
برون سپاری می تواند مزایای زیادی برای کسب و کار شما به همراه داشته باشد، اما هنگام مذاکره و مدیریت روابط برون سپاری، خطرات و چالش های قابل توجهی وجود دارد. در اینجا، همه چیزهایی را که برای اطمینان از موفقیت ابتکارات برون سپاری فناوری اطلاعات شما باید بدانید، بررسی می کنیم.برون سپاری یک روش تجاری است که در آن خدمات یا وظایف شغلی به شخص ثالث واگذار می شود. در فناوری اطلاعات، ابتکار برون سپاری با ارائهدهنده فناوری میتواند شامل طیف وسیعی از عملیات، از کل عملکرد فناوری اطلاعات تا اجزای گسسته و به راحتی قابل تعریف، مانند بازیابی بلایا، خدمات شبکه، توسعه نرمافزار یا تست QA باشد.
شرکت ها ممکن است خدمات فناوری اطلاعات را در خشکی (در داخل کشور خود)، نزدیک به ساحل (به یک کشور همسایه یا در منطقه زمانی مشابه) یا خارج از ساحل (به کشوری دورتر) برون سپاری کنند. برون سپاری نزدیک و فراساحلی به طور سنتی برای صرفه جویی در هزینه ها دنبال می شود.
برون سپاری برای اولین بار در سال 1989 به عنوان یک استراتژی تجاری شناخته شد و در طول دهه 1990 به بخشی جدایی ناپذیر از اقتصاد کسب و کار تبدیل شد. رویه برون سپاری ..
سرمایه فکری چیست؟ در این مقاله 0 تا 100 آن را بررسی می کنیم.
سرمایه فکری چیست؟ اکثر رهبران این روزها از اهمیت سرمایه انسانی آگاه هستند . این ارزش نامشهودی است که کارکنان آنها به سازمانشان می دهند.
اما موفق ترین کسب و کارهایی هستند که می دانند چگونه از سرمایه فکری خود استفاده کنند.
سرمایه فکری ارزش کل تمام دارایی های نامشهود یک سازمان است. شامل سرمایه انسانی می شود اما فراتر از آن است. این یک دیدگاه جامع از تمام جنبه های یک کسب و کار است که به آن مزیت رقابتی می دهد.
این شامل داده های اصلی، رضایت مشتری، تجربه کارمندان و فرآیندها و ساختارهای داخلی است.
شرکت هایی که سرمایه فکری خود را اندازه گیری می کنند می توانند از آن برای موارد زیر استفاده کنند:
ارزش بیشتری ایجاد کنیدمحصولات و خدمات را بهبود بخشیدفروش و رشد را افزایش دهیدافزایش کاراییو روابط مشتری و شریک را عمیق تر کنیداین آخرین نکته کلیدی است. مدیریت سرمایه فکری به خوبی می تواند در واقع سرمایه فکری بیشتری ایجاد کند. این شما را برای رقابت سخت می کند.
بنابراین بیایید به این موضوع بپردازیم که سرمایه فکری چیست، نمونه هایی از سرمایه فکری، و چگونه می توان سرمایه فکری خود را افزایش داد.
آموزش سئو
سرما..
ایندکس نشدن مطالب، چالشی نفس گیر!
ایندکس نشدن مطالب چه علتهایی میتواند داشته باشد؟ در بعضی از مواقع علی الرغم زحماتی که برای یک محتوا میکشیم، در گوگل ایندکس نمیشود. در طی ماههای گذشته سوال عمده شما این بوده که علت ایندکس نشدن مطالب در گوگل چیه؟
نکات جالبی که شما دوستان معمولا در این شرایط عنوان میکنید این است که:
محتوای شما کاملا یونیک است و شخصا آن را تولید کردهاید. تکنیکهای سئو محتوا را به درستی و با دقت پیاده سازی کردهاید. تمامی نکات مربوط به سئو را انجام دادهاید. اما باز هم محتوای شما ایندکس نمیشود! دلایل ایندکس نشدن سایت در گوگل: اولین نکتهای که بایستی خدمت شما بگم این است که در طی ماههای اخیر آپدیتهای گوگل در مورد الگوریتمها بسیار زیاد و سختگیرانه بوده و همین مسئله کار را کمی سخت میکند. گوگل با انجام این آپدیتها یک سری از تستها را انجام میدهد و این مسئله تنها محدود به ایران نیست و تمامی سایتهای وبمستران در سراسر دنیا را شامل میشود.
و اما میپردازیم به دلایل ایندکس نشدن صفحات سایت در گوگل:
شیطنتهای گذشته عدم توجه به warningها در سرچ کنسول استفاده نادرست از کدهای اسکیما و … چند نکته بسیار م..