همه چیز درباره طراحی سایت در این مقاله به آن اشاره شده است که شما را با مفهوم وب ، زبان های برنامه نویسی تحت وب ، مراحل طراحی سایت ،انواع سایت و ضرورت آن آشنا میکنیم.
پس با ما در این مقاله همراه باشید تا اطلاعات بیشتری در زمینه طراحی سایت کسب کنید.
وب چیست؟
اگر بخواهیم پاسخ به سوال پاسخ به سوال طراحی وب چیست را بدانیم باید اول با مفهوم وب آشنا باشیم.
وب یا World Wide Web که به اختصار www نامیده میشود جزیی ار اینترنت است و منابعی از صفحات اینترنتی را دارا می باشد که هر یک از این صفحات آدرس مشخصی دارند و توسط آنها مسیر یابی میشوند. کاربر با وارد کردن صفخه وب مورد نظر خود در مرورگر می توند به صفحه وب مدنظر خود دسترسی داشته باشد.
آدرس وب سایت شما امل چند بخش می باشد :
پروتکل (http یا ftp)
www ( محیط خدماتی اینترنت )
نام دامنه یا نام سایت
پسوند دامنه ( com .org ، .ir ، .net. و …)
این بخش حاوی اطلاعات سایت می باشند و صفحه اصلی سایت را index.html می نامند که شامل متن ها و تصویر هایی می شود که طراح سایت با ترکیب آنها نحوه چیدمان آن را مشخص می کند.
تاریخچه طراحی سایت
تاریخچه طراحی سایت به سال 1999 برمیگردد که تیم برنزرلی ، صفحه وب خود را برای اولین بار در چند پارارگراف و لینکی که به ایمیل خودش به صورت malito ایجاد کرد را ، طراحی نمود.
بدین گونه تیم برنزرلی به عنوان اولین طراح وب شناخته شد و این رویداد از مهم ترین تحولات قرن 21 در عرصه ارتباطات محسوب میشود.
آشنایی با مفهوم طراحی سایت
طراحی سایت به مهارات ها و فعالیت هایی جهت ساختار صفر تا صد یک سایت گفته می شود. تمام این فعالیت ها توسط طراح سایت طبق یک برنامه ریزی به روی تصاویر ، متون ها ، فایل های صوتی و فایل های تصویری انجام میشود.
طراح سایت به چه کسی گفته می شود؟
جهت طراحی سایت به متخصصین زیادی از جمله گرافیست ، برنامه نویس ، سئو کار، پشتیبانی و… سایت نیاز است که از مهم ترین آنها طراح سایت ، برنامه نویس و سئو کار میباشد. طراح وب در واقع به کسی گفته می شود که در ایجاد طراحی وب سایت خلاقیت به خرج می دهد و با استفاده ازطرح های زیبا به سایت شما ارتقا میبخشد و آن چیزی را که کاربر به صورت مستقیم با آن در ارتباط است را طراحی میکند.
طراح سایت به دو بخش تقسیم میشود :
frontend developer : طراحی قسمت های ظاهری سایت را با استفاده از زبان های برنامه نویسی تحت وب به عهده دارد و دقیقا چیزی را طراحی میکند که کاربر می بیند.
backend developer : طراح بدنه سایت می باشد و هر چیزی که کاربر آن را نمی بیند ، را شامل می شود مانند بانک اطلاعاتی ، محل نگهداری فایل ها ، اطلاات کاربران و ….