اتصالات فشار قوی چیست ؟
اتصالات فشار قوی در حوزههای صنعتی و کارخانه ای کاربردهای بسیار فراوانی دارند، که در ادامه به آنها می پردازیم، این اتصالات در حوزههایی مانند صنعت نفت ، گاز و پتروشیمی کاربرد دارد به دلیل ماهیت این نوع از فعالیت ها است که اتصالات قوی دارای استاندارد های بسیار دقیق و سختگیرانه هستند و شرکت هایی مثل شرکت نفت و گاز ایران فقط شرکت هایی که از اصول خاصی تبعیت می کنند را به عنوان شرکت های تایید شده در تولید این محصولات قبول دارند و فقط اجازه نصب اتصالات آن شرکت های خاص و بسیار حرفه ای را در سازه های خود می دهند .
انواع اتصالات فشار قوی شامل فلنج ها، فلنج استیل ، زانویی ، تبدیل و مغزی و سه راهی است، این اتصالات نیاز به یک فرد متخصص دارد و از جمله قویترین اتصالات در صنعت هستند.
البته بحث انواع این اتصالات، فراتر از چند موردی که گفته شده، است. دلیل نام این اتصالات هم کامل مشخص است فشار بالای سیال عبوری در این دسته از تجهیزات می باشد.این دسته از اتصالات بر اساس جنس و نوع آن، کاربرد اساسی و نقش مهمی را در صنایع مختلف از جمله نفت و گاز و پتروشیمی ایفا می کند.
نیاز به جابجایی سیال در این صنایع بسیار فراوان مشاهده می شود و از آنجایی که این امر با فشار زیادی قطعا همراه است ؛ باید از اتصالات فشار قوی به منظور هدایت جریان سیالات کمک گرفت تا کار را برای ما آشان تر و ممکن کند، در ادامه نیز بیشتر با اتصالات فشار قوی و کاربردی که دارند آشنا خواهیم شد پس تا آخر این متن ما را همراهی کنید.
اتصالات فشار قوی همان طور که گفته شد در صنعت کاربرد های بسیار زیادی دارید در این پاراگراف برخی از مهمترین ها و البته پر کاربرد ترین استفاده هایش را برای شما عزیزان معرفی می کنیم، برای شیرآلات، گاز و سایر سیالات، خطوط پر فشار آب و لوله ها باید از اتصالات فشار قوی استفاده کنیم که معمولاً این نوع از اتصالات از آلیاژهای خاص و فولاد ساخته شده اند. اجزای اتصالات فشار قوی با توجه به فشار سیالی که دارد و اندازه تجهیزات آن ، در دسته های گوناگونی قرار می گیرد و لازم به ذکر است که شامل مواردی چون زانویی، فلنج ها، تبدیل و سه راهی ها هم می باشد . اتصالات فشار قوی را می توان از نظر جنس مواد اولیه که در آن ها به کار می رود به موادی چون اتصال فشار قوی فولادی گالوانیزه، فشار قوی فولادی ساکت و فشار قوی فولادی دنده ای دسته بندی کرد، که هر کدام از این دسته ها در جایگاه خودشان بسیار پر کاربرد هستند.
ویژگی ها اتصالات فشار قوی
یکی از ویژگی های اتصالات قوی، بررسی سیکل حرارت آن است، از آن جا که به صورت مداوم، درجه حرارت هنگام جا به جا شدن سیالاتی چون نفت و گاز تغییراتی دارد، باید به شکل متداوم بررسی شود، تا در صورت داشتن خطایی بر طرف گردد، در غیر این صورت آسیب های احتمالی را بر جای خواهد گذاشت.
یکی دیگر از ویژگی های اتصالات فاشر قوی، بررسی دقیق سیکل فشار است، چون این گروه از سیالات به اتصالات صنعتی، فشار متناوب و سیکل مانندی را وارد می کند.
اتصالات صنعتی فشار قوی اغلب به صورت مخروطی و رشتهای هستند. تا به این واسطه مقاومت بیشتری را در هنگام عبور سیال از خود نشان دهند. همانطور که گفته شده به دلیل وجود سیکل حرارتی، بررسی مشخصه دما از اهمیت بالایی برخوردار است.
سیکل فشار و سیکل حرارت از دو ویژگی مهم اتصالات فشار قوی در صنعت های مختلف هستند که یکی نشان دهنده تحمل فشار بالا اتصالات فشار قوی است و دیگری نشان دهنده تحمل درجه حرارت بالا است.
بازه کاری دمای اتصالات فشار قوی در صنعت از منفی ۲۵۲ درجه سانتیگراد شروع می شود و تا ۶۴۹ درجه سانتی گراد نیز می رسد. به طور کلی برای انتقال سیالات در ساختار اتصالات قوی از جنسهای گوناگون متناسب با کاربرد مورد استفاده قرار میگیرد. ابعاد و اندازههایی که برای این اتصالات صنعتی در نظر میگیرند شامل ۱/۸ اینچ، ۱/۴ اینچ، ۳/۸ اینچ، ۹/۱۶ اینچ و ۱ اینچ است. می توان گفت بسته به نوع طراحی اتصالات فشار قوی و کیفیت آن ها، این اتصالات صنعتی اتسثنایی توانایی این را دارند که تا فشاری معادل ۱۵۰۰۰۰ پوند بر اینچ مربع را تحمل کنند.
شما عزیزان می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد این محصولات و سایر محصولات این حوزه به سایت آناهیتا به آدرس اینترنتی anahitastore.com مراجعه کنید همچنین در صورت علاقه می توانید محصولات را نیز تهیه کنید.
تلفن ثابت:
۰۲۱-۳۶۴۱۶۱۰۶
۰۲۱-۳۶۴۱۶۱۰۳
همراه :
۰۹۱۲۷۶۵۴۸۷۲