تلگرام کانال گروه هکری حنظله را مسدود کرد
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و به نقل از تسنیم، پیامرسان تلگرام اقدام به مسدود کردن کانال گروه هکری حنظله کرد تا از انتشار اطلاعات به دست آمده توسط این گروه جلوگیری کند. مسدودشدن کانال گروه هکری حنظله در تلگرام پس از هک کانال تلگرامی شبکه اینترنشال و جلوگیری از احتمال انتشار گسترده اسناد به دست آمده توسط این گروه هکری صورت گرفت.
۲۲۷۳۲۳
اولین جنگنده نسل پنج با دو سرنشین وارد میدان شد /عکس
امیرمسعود عابدین: نیروی هوایی چین تأیید کرده که نسخه دو سرنشین جنگنده نسل پنجم J-۲۰ وارد ناوگان خدمت شده است. اینکه یک هواپیما با قابلیت جای دادن یک افسر سیستمهای تسلیحاتی در کنار خلبان عملیاتی شده، برای اولین بار در تاریخ جنگندههای نسل پنجم رخ میدهد. این جنگنده دو سرنشین که مدتها شایعه آن مطرح بود و احتمالاً با نام J-۲۰S یا J-۲۰B شناخته میشود، اولین بار در اکتبر ۲۰۲۱ رونمایی شد و امکان تقسیم کار بیشتر را در مأموریتهای پیچیده فراهم میکند. برد بسیار طولانیتر J-۲۰ نسبت به جنگندههای رقیب غربی، با شعاع عملیاتی تقریباً دو برابر F-۲۲ و F-۳۵، تقسیم کار را برای جلوگیری از خستگی خلبان مهم میسازد.
استقرار J-۲۰S و نقشهای آتی آن
براساس گزارش militarywatchmagazine، جنگنده J-۲۰S وارد ناوگان خدمت تیپ ۱۷۲ هوایی شده که هم به عنوان یک واحد آموزش پیشرفته و هم به عنوان یک واحد ذخیره رزمی فعالیت میکند. تیپ ۱۷۲ برای اولین بار در فوریه ۲۰۱۸ جنگندههای J-۲۰ را دریافت کرد و به دومین واحدی تبدیل شد که این کلاس جنگنده را به کار گرفت. انتظار میرود که J-۲۰S در آینده به عنوان یک پلتفرم رزمی خط مقدم ..
سونی فروش پرچمدار جدید خود را متوقف کرد!
تینا مزدکی_گوشی اکسپریا 1 vii سونی (Xperia ۱ VII) که در ماه مه رونمایی شد، مدتیست در بازار ژاپن عرضه شده، اما کاربران گزارش دادهاند که این دستگاه بهصورت ناگهانی خاموش میشود، بهطور تصادفی ریاستارت میشود، یا در مواردی اصلاً روشن نمیشود. هر یک از این مشکلات بهتنهایی جدی محسوب میشود و بروز همزمان آنها، نگرانیها را افزایش داده است.
سونی برای کاربرانی که دستگاهشان روشن نمیشود، پیشنهاد کرده دکمه پاور و افزایش صدا را حدود ۲۰ ثانیه نگه دارند تا گوشی بازیابی شود و پس از آن، آخرین بهروزرسانی نرمافزاری را نصب کنند. با این حال، اگر مشکل ادامه داشت، کاربران باید با تیم پشتیبانی سونی تماس بگیرند.
در حالی که سونی مدعی است این بهروزرسانی ممکن است مشکلات مذکور را برطرف کند، اما همزمان تأکید کرده که بررسیها برای یافتن منشأ دقیق این نقصها همچنان ادامه دارد. به نظر میرسد این بهروزرسانی فعلاً بیشتر جنبهی پیشگیری از بروز مشکل را دارد تا یک راهحل قطعی. این در حالی است که Xperia ۱ VII با پشتیبانی از شبکه ۵G، حافظه داخلی ۲۵۶ گیگابایت و رم ۱۲ گیگابایت، با قیمت حدود ۱۴۹۹ یورو عرضه شده ا..
چنگال خوفناک عقاب هارپی / تصویری که کاربران اینترنت را شوکه کرد
به گزارش خبرآنلاین، در تصویر زیر چنگال عقاب هارپی را کنار پنجه خرس گریزلی که از بزرگترین گوشتخواران جهان است، مشاهده میکنید.
با این چنگالها و ظاهر خوفناک، عقاب هارپی نامش را از مخلوقی اهریمنی از افسانههای یونان باستان گرفته است که نیمی زن و نیمی پرنده شکاری بود.
در گزارش «پرنده شکارچی شگفتانگیز!» بیشتر با این شکارچی ترسناک آشنا شوید.
5858
آزمایش جالب بوگاتی پیش از تحویل به مشتری /عکس
امیرمسعود عابدین: عصر بوگاتی شیرون شاید رو به پایان باشد، اما این شرکت همچنان متعلقات جذابی را از آن هایپرکار دوست داشتنی، همراه با موتور W-۱۶ به اشتراک میگذارد. بوگاتی میسترال یکی از این متعلقات شیرون است. این خودرو با موتور ۸٫۰ لیتری و چهار توربو، سه سال پیش به عنوان یک رودستر ۵ میلیون یورویی با تیراژ محدود ۹۹ دستگاه رونمایی شد که تمام آنها قبل از معرفی رسمی به فروش رفتند. حالا بعد از سه سال، اطلاعات بیشتری در مورد آنچه از لحظه ساخت این خودرو تا تحویل آن به مالک اصلی اتفاق میافتد، در دست داریم.
آزمایشات دقیق و رانندگی با سرعت بالا قبل از تحویل
هر دستگاه میسترال برای اطمینان از مطابقت کامل با استانداردها، تحت آزمایشات دقیق، مسافت حداقل ۴۰۰ کیلومتر را طی میکند. اگر هر گونه مشکلی کشف شود، خودرو به کارخانه بازگردانده میشود تا هرگونه مشکل، صرف نظر از میزان جزئی بودن آن، برطرف شود. پس از آن برای مسافتی اضافی (حداقل ۵۰ کیلومتر یا بیشتر)، به جاده بازمیگردد. اما این جالبترین بخش این تست و آزمایش نیست.
قبل از اینکه مالک قدمی داخل این هایپرکار بگذارد، میسترال باید تا سرعت ۳۰۰ کیلومت..
دستگاهی که از هوای خشک بیابان آب آشامیدنی تولید میکند
به گزارش خبرآنلاین، به نقل از دیجیاتو، این فناوری که به «پلاستیک حبابدار» پیشرفته تشبیه شده، بدون نیاز به برق کار میکند و در آزمایشهای میدانی در «دره مرگ» کالیفرنیا موفق ظاهر شده است.
براساس گزارش Live Science، درحالیکه بیش از ۲ میلیارد و ۲۰۰ میلیون نفر در سراسر جهان به آب آشامیدنی سالم دسترسی ندارند، دانشمندان MIT از دستگاه تولید آب رونمایی کردهاند که میتواند این معادله را تغییر دهد.
دستگاهی برای تبدیل هوا به آب آشامیدنی این دستگاه که شبیه پنجرهای شیشهای است، از مادهای فوقالعاده جاذب به نام هیدروژل ساخته شده که بین ۲ لایه شیشه محصور شده است. شبهنگام دستگاه بخار آب موجود در هوا را جذب میکند. طراحی این هیدروژل به شکل گنبدهای کوچک (شبیه پلاستیک حبابدار) باعث افزایش سطح تماس با هوا و جذب حداکثری رطوبت میشود.
طی روز با تابش نور خورشید، گرما باعث میشود بخار آب محبوس در هیدروژل آزاد بشود و روی سطح داخلی شیشه که با پوششی مخصوص خنک مانده، متراکم شود. درنهایت قطرات آب خالص با سیستم لولهکشی جمع میشوند.
برای اثبات کارایی این فناوری در سختترین شرایط، محققان دستگاه خود را یک ..
قارچ مرموز مقبره فرعون: تهدیدی که به نجات بشر تبدیل شد
غزال زیاری: محققان دانشگاه پنسیلوانیا اخیرا دریافتهاند که مولکولهای موجود در قارچ معروف به “نفرین فرعون” (Aspergillus flavus) باعث توقف رشد سلولهای سرطانی شده است.
این محققان در مطالعهای که در نشریه Nature Chemical Biology منتشر شده، نشان دادند که این قارچ میتواند به درمان لوسمی (سرطان خون) کمک کند.
چرا این قارچ را “نفرین فرعون” مینامند؟ علت نامگذاری این قارچ به نام نفرین فرعون به دهه ۱۹۲۰ میلادی برمیگردد؛ در آن زمان چند باستانشناس که چندین مقبره باستانی در سراسر جهان از جمله کشف مشهور مقبره توتعنخآمون را شناسایی کرده بودند، دچار مرگ زودهنگام شدند و مرگ آنها با این نفرین مرتبط دانسته شد.
در آن زمان، تصور میشد این مرگها به دلیل یک نفرین باستانی رخ داده باشند؛ چرا که در آن دوره، افراد با خطر تنفس قارچها آشنا نبودند.
قارچ Aspergillus flavus که حداقل در یک قرن گذشته بهعنوان یک میانجی میکروبی شرور شناخته میشود، معمولاً در خاک یافت شده و میتواند بسیاری از محصولات کشاورزی حیاتی را آلوده کند. طبق گفته محققان، این قارچ یکی از رایجترین گونههای کپک در کشاورزی و پزشکی است ..
حذف ایرانیها از «گودریدز» / کاربران ایرانی؛ قربانیان قیچی فیلترینگ و تحریم
نگار علی- در جهان امروز، دسترسی به دانش و تعامل فرهنگی بیش از هر زمان دیگری به پلتفرمهای آنلاین گره خورده؛ اما برای کاربران ایرانی، این دسترسی نه تنها ساده نیست، بلکه به بازی پیچیدهای میان فیلترینگ داخلی و تحریم خارجی بدل شده است. حذف کاربران ایرانی از سایت محبوب کتابخوانی «گودریدز»، یکی دیگر از مصداقهای این تضاد آشکار است. برای واکاوی این موضوع، با امیر مجیری، کارشناس فناوری اطلاعات، گفتوگو کردیم؛ مشروح این گفتوگو را در ادامه بخوانید:
کاربران ایرانی همواره باید در حال پنهان کردن هویت ایرانی خود باشند گودریدز در سال ۲۰۱۰ فیلتر شد، و اکنون هم کاربران ایرانی از سوی خود پلتفرم حذف میشوند؛ امیر مجیری در پاسخ به این پرسش که این تقاطع فیلترینگ داخلی و تحریم خارجی را چگونه میتوان بررسی کرد، گفت:«کاربران ایرانی اینترنت نه فقط در مورد «گودریدز» که به طور کلی همیشه تحت فشار قیچی حذف (با دو لبهی تحریم و فیلترینگ) بودهاند. کاربرانی که لزوما از نظر دانش فنی متخصص نیستند، همیشه یا باید در حال پنهان کردن هویت ایرانی خود از سرویسهای خارجی باشند و یا پنهان کردن خود از سیستم فیلترینگ ایران.»
..
«فیلترینگ» راه حمله به بانکها را باز کرد؟ / vpnها معمولا آلوده و مشکوکاند
فیلترینگ نهتنها تهدیدهای سایبری را کاهش نداده، بلکه به گفته یک کارشناس امنیت سایبری، خود به بستری برای گسترش بدافزارها و تضعیف زیرساختهای دیجیتال کشور تبدیل شده است. او هشدار میدهد که آسیبهای ناشی از این وضعیت، بهویژه در حوزههایی مانند بانکها و صرافیهای رمزارز، دیگر بهسادگی جبرانپذیر نیستند.
گزارش تصویری| ازدواج جنجالی جف بزوس در ونیز؛ از حضور سلبریتیها تا انتقاد فعالان شهری
جف بزوس، بنیانگذار آمازون و یکی از ثروتمندترین افراد جهان، در مراسمی باشکوه در شهر تاریخی ونیز ایتالیا با لورِن سانچز ازدواج کرد.